Kakvo značenje imaju poklopljene kazaljke na satu?

Da li ste sujevjerni?  Da li vjerujete da će vam se dogoditi neka nesreća ako vam crna mačka pređe put ili ako prođete ispod merdevina? Ukoliko spadate u ovu grupu onda sigurno znate (ili imate neku teoriju o tome) šta znači kada ugledate poklopljene kazaljke na satu?

Poklopljene kazaljke na satu – značenje i tumačenje

poklopljene kazaljke na satu

Šta znači kada vidite poklopljene kazaljke na satu? Postoji li neko dublje tumačenje kada ugledate da su kazaljke jedna preko druge? Kao i svako praznovjerje i ovo ima različito značenje. Od kuda je tačno došlo praznovjerje vezano za kazaljke, vjerovatno niko ne zna. Predpostavljamo da ovo ima veze sa tim da se poklopljene kazaljke događaju relativno rijetko, jednom u sat vremena.

Najčešće značenje za poklopljene kazaljke(takođe u nekim krajevima ova pojava se naziva i ćiza) je da neko misli na vas. Takođe, za poklopljene kazaljke neki ljudi kaži i cager na cageru što znači kazaljka na kazaljki!

Takođe, dolaskom na tržiste digitalnih satova, pored toga kada su poklopljene kazaljke što je normalno moguće jedino na satovima sa kazaljkama, kreću i praznovjerja sa istim ciframa na mjestu sata i minuta. I o njima ćemo nešto reći.

Kakva sve značenja može da imaju poklopljene kazaljke? Postoje razne teorije u zavisnosti od toga da li ste romantična duša, djevojka i dečko.

Ukoliko vas detaljno zanima šta koje vrijeme znači onda te odgovore možete da potražite na ovo ovdje http://www.sanovnik.org/znacenje-sati.html

Mi ćemo izdvojiti najzanimljivije…

Tako npr. kada su poklopljene kazaljke za žene to može da znači sljedeće

07:35 – Partner jednostavno ne može da se obuzda i ne može da skine ruke sa vas.

ili

09:45 – Laže vas poznanica koja želi da vam otme partnera jer je  bacila oko na njega

Kada su u pitanju iste cifre za sata i minute to može da znači sljedeće

03:03 – Poziva vas  dečko koji misli na vas iako niste zajedno a on bi to želio

ili

05:05 – Saznajete da bivši partner kojeg nikada niste zaista prebolili ima novu ljubav i želi da je oženi

Takođe, još jedan zanimljiv detalj možete pronaći ovdje http://radiobrcko.ba/saznajte-znacenje-sati-i-minuta-14-14-nova-ljubav-05-05-vara-te-19-19-svada/

a vezan je za ljubav i poklopljene kazaljke na satu!