Veza sa oženjenim muškarcem

oženjeni muškaracVeza sa oženjenim muškarcem gotovo uvijek završava slomljenim srcem i izgubljenim vremenom. Postoje i oni slučajevi gdje muškarac ostavi suprugu zbog druge žene, ali to se veoma rijetko dešava. Afera sa oženjenim, počinje sa čovjekom koji se oženio iz pogrešnih razloga i koji nikada nije bio istinski posvećen svojoj supruzi. Vjerovatno imaju djecu i to je jedina veza koju imaju. Idealna djevojka za ovog muškarca je ona koja je bila mnogo puta povrijeđena i u fazi je kada joj je potrebno samo da je neko voli. Kada se upoznaju i započnu konverzaciju, on shvata šta mu nedostaje kod kuće i odlučuje da sa njom ostvari sreću sa strane.

Oženjen čovjek želi da popuni prazninu

Ispunjavanje praznine može mu se vratiti kao bumerang, jer veza može prerasti iz običnih ručkova za vrijeme pauze ili ranih večera uz izgovor da duže radi, u intimno dopisivanje do kasno u noć. Ovo je udica za ženu, jer pomisli “On toliko želi da razgovara sa mnom da čak rizikuje da bude uhvaćen”. Ona vjerovatno misli kako je on jako nesrećan u braku i što više vremena provodi sa njim ubjeđenija je da je ona zapravo ta sa kojom treba biti. Muškarac joj vjerovatno često govori kako bi volio da je upoznao mnogo ranije. To čini da se ona osjeća kao da je jedina stvar koja ih razlikuje prsten na ruci. Nažalost, iako ona ne želi to da prizna, njena želja je da on ostvari njen san i ostavi svoju ženu.

Ne spavajte sa oženjenim muškarcem

Žena počinje da razmišlja o samopoštovanju i pita se zašto se zadovoljava manjim od onog što zaslužuje. Ako muškarac nije totalni kreten, osjećaće krivicu svaki put kada pogleda svoju ženu u oči. Pokušaće da ublaži krivicu izvodeći je na večere ili porodičnim odmorom, što će drugu ženu još više poniziti jer je mislila da ne voli svoju suprugu toliko. Ako počne da se buni, on ima obrazloženja: znala je da je oženjen i nikada nije rekao da će ostaviti ženu.

Oženjeni muškarci ne ostavljaju svoje žene

Naravno da postoje i oni muškarci koji ostave supruge kada upoznaju “srodnu dušu”, ali to se dešava jako rijetko. Iako dođe do tačke gdje kaže da voli drugu ženu, on obično više voli svoju djecu. U braku bez ljubavi, gdje ima djece, djeca postaju ta nit i razlog koji ih veže da ostanu zajedno i trpe nezadovoljstva, život bez seksa i razgovore koji se vrte samo oko obaveza u kući. Često i strah šta će drugi misliti ne da mu da ode, jer muškarac ne želi da postane loš u očima drugih i svoje djece, kao neko ko ih je ostavio dok su bili mali.

Odnos sa oženjenim je na staklenim nogama

Niko ne želi da bude u vezi koja se ne razvija. Graditi život sa nekim sa stalnim napredovanjem i rastom neophodno je zdravu vezu. Samo zato što kaže da je voli ne znači da će uradi šta treba da bi joj to dokazao. Druga žena ga ne može zvati ni vidjeti kada želi. Na kraju, kasni skriveni razgovori će se završavati “Moram da idem!”, i spuštanjem slušalice, ostavljajući drugu ženu da se cijelu noć pita da li je uhvaćen i da li će ga vidjeti ponovo. Doći će do tačke kada mora donijeti odluku da li je u stanju da se nosi sa tim da nikada neće biti prva u životu muškarca.

Veza koja je započeta lažnim nadanjem, nepovjerenjem i skrivanjem okolo, nikada neće uspjeti. Druga žena mora razmišljati o sebi i da li će biti srećna što je uvijek sa strane. Vjerovatno neće. Bez obzira da li to prihvatila ili ne, ništa neće promijeniti činjenicu da je on nesrećan u braku. Pronalaženje nekog da popuni tu prazninu je mnogo dublje i značajnije za muškarca nego osjećaji koje ima prema toj ženi. Vezu sa oženjenim ne bi nikada trebalo započinjati. A, ako vam se već iz nekog razloga to desilo, trebate je završiti. Vaša ljubav prema njemu nikada neće biti dovoljna da bude samo vaš. Osnovni razlog treba da bude da vi zaslužujete bolje. Veza sa oženjenim donosi šunjanje, nemoral i povrjeđuje druge, ugrožava vas i vašu sreću. Sa druge strane, veza sa slobodnim, donosi ruže i vino, zajedničke vikende i izlaske na javna mjesta. Veza sa slobodnim uključuje i posvećenest, nešto što vam oženjeni muškarac ne može pružiti.